Ontdek Renault

Professionele klanten

Business

U bent ambachtsman, handelaar, KMO, gemeenschap, grote rekening… Wij ondersteunen u bij het ontwikkelen van uw activiteit en het beheer van uw bedrijfswagens.

Bedrijfsvoertuig

Hebt u voor uw professionele activiteit een zeer specifiek bedrijfsvoertuig nodig? Onze wagens bieden tal van ombouwmogelijkheden: isothermische bestelwagens, pechverhelpwagens, ambulances, enzovoort. Al deze wagens worden omgebouwd in samenwerking met een netwerk van erkende carrossiers, zodat ze precies tegemoet komen aan uw bijzondere behoeften.

Financiële leasing

Het is een contract waarbij je een vast maandelijks bedrag betaalt voor het huren van het voertuig. Met de huur wordt het voertuig boekhoudkundig afgeschreven. Het leasingcontract bevat een aankoopoptie waarvan het bedrag wordt bepaald bij de ondertekening van het contract (met een wettelijk maximum van 15%). Fiscaal gezien wordt het voertuig op de balans geboekt onder vaste materiële activa.

Financiële verzekering

Bescherm je investering en ontdek onze diensten op het vlak van financiering. Jouw investering wordt beschermd en je bent gerust. Credit Protection verzekert je tijdens de volledige duur van je financieringscontract en dekt je volledig in geval ongewenste werkloosheid.

Servicecontracten
Dankzij het EasyCare-contract heb je controle over uw budget. Alles is van tevoren gekend en inbegrepen:
  • Gepland onderhoud,
  • Slijtageonderdelen (zoals remblokken, ruitenwisserbladen, enz.),
  • Pechhulp en garantie-uitbreiding voor uw Renault.